• Black Box Logistics, The Smart Way
  • Black Box Logistics Logistieke Diensten in Europa Logistics
  • Black Box Logistics Value Added Services
  • Black Box Logistics E-fulfiment

Gateway naar Europa

Verhoog uw omzet in de Europese markt

Value Added Services

Ompakken, Assembleren & Reparatie

Performance Monitoring

Real-time KPI & Dashboard rapportage

Black Box Logistics Teamwerk

Teamwerk

Ons succes als een innovatieve en flexibele logistieke dienstverlener is gebaseerd op onze relatie en nauwe samenwerking met onze klanten. We komen samen tot de beste logistieke oplossingen. Wij verbeteren continue onze logistieke diensten en zijn altijd op zoek naar waar we besparingen op onze kosten kunnen realiseren. 

Lees meer...

Magazijn Black Box Logistics

Magazijn

Black Box Logistics BV is een Full-Service Logistieke Dienstverlener met een ultra modern magazijn in Almere, centraal gelegen in de omgeving van Amsterdam aan de A6. Deze zeer goed beveiligde locatie, met een capaciteit van meer dan 15.000 pallets, is voorzien van alle essentiële en gemechaniseerde apparatuur die nodig is om zeer complexe logistieke diensten uit te voeren.

Lees meer...

Waarom BBL, The smart way?

Logistieke professionals zijn het over eens dat er in de nabije toekomst de traditionele distributiemodellen niet meer zullen volstaan. Voor individuele MKB bedrijven zal het gezien de benodigde investeringen niet makkelijk zijn de snelle ontwikkelingen in het logistieke speelveld te blijven volgen.

Daarom leveren we en maken we bij Black Box Logistics logistieke oplossingen voor u op maat met een unieke benadering van Warehousing, Transport en Assemblage. Deze oplossingen zijn gebaseerd op een strategisch plan van aanpak waarin we gebruik maken van alle mogelijke innovaties op het gebied van ICT.

Contact

BBL Black Box Logistics B.V.

Wittevrouwen 15A
1358 CD Almere

Mail: customerservice@bbl-logistics.com

Tel. +31(0)36 53 93 890
Fax +31(0)36 53 37 132