E-Commerce Fulfilment = Teamwerk

Black Box Logistics is gespecialiseerd in e-commerce Fulfillment voor middelgrote tot grote webshops. Het uitbesteden van uw logistieke activiteiten komt aan op vertrouwen als het gaat om e-fulfilment, teamwerk is cruciaal om succes te garanderen. We zullen er alles aan doen om uw logistiek efficient en betrouwbaar voor u uit te voeren, zodat u zich kunt concentreren op uw marketing en sales activiteiten. Samen laten we uw bedrijf groeien.

Wij werken voor (internationale) webshops, bedrijven en instellingen, waarbij duizenden pakketen dagelijks hun weg vinden naar consumenten in heel Europa.

Om uw logistiek foutloos en snel uit te voeren, biedt Black Box Logistics een state-of-art interface, ongeacht het platform dat u gebruikt. Als maatwerk voor de logistieke diensten nodig is, BBL biedt een aantal opties:

  • Opslag van goederen met inbegrip van up-to-date (real-time) voorraadlijsten
  • Het afhandelen van web orders, inclusief eindcontrole
  • Verpakking van de zending, met de juiste materialen
  • Verzending (inclusief track & trace)
  • Real-time inzicht in de status en verwerking van uw orders
  • Continue bewaking van de kwaliteit

Wij adviseren u proactief over de ontwikkelingen in het logistieke gebied van verpakking en verzending. We ontwikkelen voor en samen met onze klanten steeds weer nieuwe logistieke diensten, zodat alle producten met speciale zorg en aandacht kunnen worden ingepakt, verzonden en geleverd.

Contact

BBL Black Box Logistics B.V.

Wittevrouwen 15A
1358 CD Almere

Mail: customerservice@bbl-logistics.com

Tel. +31(0)36 53 93 890
Fax +31(0)36 53 37 132