Over BBL

Tijdens het afgelopen decennium is BBL Black Box Logistics BV uitgegroeid tot één van de toonaangevende logistieke dienstverleners. Wij verzorgen de logistieke diensten voor een indrukwekkende lijst van klanten waaronder merk-fabrikanten, importeurs en retailers in zowel de B2B en B2C-segment. We zijn de afgelopen jaren steeds gegroeid omdat we veel geïnvesteerd hebben in geavanceerde ICT systemen en bijbehorende infrastructuur. Daardoor zijn wij in staat om snel en professioneel aan de complexe en snel veranderende eisen van onze klanten te voldoen.

Door onze strategische ligging, dicht bij Schiphol en de havens van Rotterdam en Amsterdam, zijn wij zeer goed bereikbaar voor onze (internationale) klanten.

Ons succes als een innovatieve en flexibele logistieke dienstverlener is gebaseerd op een zeer nauwe relatie met onze klanten. We vinden altijd samen de beste oplossing. Onze logistieke oplossingen zijn enerzijds gebaseerd op het continue verbeteren van prestaties en anderzijds op het blijven realiseren van besparingen op de kosten.

Contact

BBL Black Box Logistics B.V.

Wittevrouwen 15A
1358 CD Almere

Mail: customerservice@bbl-logistics.com

Tel. +31(0)36 53 93 890
Fax +31(0)36 53 37 132